OVER ONS

Dékavé – kort voor Draad en kabel verwerking – is gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van speciaal bekabeling. Met ruim 35 jaar ervaring is Dékavé een betrouwbare partner voor al uw speciaal bekabeling. Met een uitgebreid machine park, ervaren personeel en een hoop kennis in huis kan Dékavé meedenken in een gewenste oplossing op maat voor u.

 

WAAROM DÉKAVÉ

Dékavé beschikt over ruime kennis en deskundigheid met betrekking tot het verwerken van allerlei soorten speciaal bekabeling op maat. Dékavé denkt graag mee aan een oplossing voor uw project. Elke applicatie gebruikt een ander soort kabel met de bijbehorende connector. Doormiddel van jarenlange ervaring en ruime kennis op het gebied van kabel verwerking kan Dékavé u helpen het gewenste resultaat te bereiken. Wanneer de oplossing is gevonden gaat ons ervaren personeel aan de slag. Er wordt geproduceerd en geassembleerd met grote nauwkeurigheid en aandacht voor detail, waarna het door onze kwaliteit afdeling uitgebreid wordt getest.

Een persoonlijke aanpak van werken staat bij Dékavé hoog in het vaandel. Bij Dékavé wordt in alle lagen van het bedrijf meegedacht over een oplossing voor de klant. Door de korte lijntjes en kennis van het personeel kan er zeer flexibel en efficiënt gewerkt worden. Dit resulteert in kwalitatief sterke producten tegen een scherpe prijs.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.